Slippers schelpen

Gave slippers met schelpen en je eigen naam.
€18,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Gave slippers met schelpen en je eigen naam. Deze slippers hebben een stevig voetbed en zijn gemaakt van duurzame kwaliteit. De teenslippers worden geprint met een speciale inkt (niet bedrukt met folie, zoals vaak gebeurd). Hierdoor geeft de opdruk niet af, blijft hij langer mooi en kun je langer genieten van deze coole slippers.

U kunt in de bestemde velden zelf de naam, het lettertype (zie foto) en gewenste kleur (zie foto) van de naamprint opgeven. Geeft u geen kleur op, dan wordt de naam gedrukt zoals getoond op de foto.

Omdat deze slippers speciaal voor u worden gemaakt bedraagt de levertijd iets langer, gemiddeld 3-5 werkdagen, en kunnen deze slippers NIET geruild of geretourneerd worden (of er moet sprake zijn van een productiefout).

De slippers zijn beschikbaar in de maten:
23-26 (ca. 17 cm lang)
27-30 (ca. 19 cm lang)
31-34 (ca. 22 cm lang)
36-38 (ca. 25 cm lang) / meerprijs
39-42 (ca. 26,5 cm lang) / meerprijs
43-45 (ca. 28,5 cm lang) / meerprijs


Het is ook mogelijk deze slippers met een eigen foto te laten bedrukken. Indien u hier meer informatie over wenst, stuur dan een e-mail met de gewenste foto naar info@slipperwereld.nl en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug. Voor andere vragen en wensen kunt u mailen naar hetzelfde adres.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »