Betaalmethoden

 

 

Betaalmethoden

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging van de geplaatste order. Afhankelijk van de gewenste betaalmethode wordt uw bestelling als volgt verwerkt:

iDEAL

In de bevestiging e-mail wordt aangegeven dat het verschuldigde bedrag is ontvangen via iDEAL. Vervolgens wordt vermeld dat de bestelling in behandeling wordt genomen. Zodra de bestelling is verzonden, krijgt de klant hiervan per e-mail bericht. 

Creditcard
In de bevestiging e-mail wordt aangegeven dat het verschuldigde bedrag is ontvangen via Creditcard, meestal gaat hier een nachtverwerking overheen. Zodra u de betaalbevestiging via de mail ontvangt wordt uw bestelling verder in behandeling genomen. Zodra de bestelling is verzonden, krijgt u hiervan per e-mail bericht. 

Bankoverschrijving (voor levering betalen) 
In de bevestigings e-mail wordt aangegeven dat u het betreffende bedrag kunt overmaken naar het vermelden IBAN nummer t.n.v. Firando B.V. te Arnhem. Doe dit altijd onder vermelding van uw klant- en ordernummer. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, ontvangt u hierover een betaalbevestiging en zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden. Voor betalingen vanuit het buitenland, gebruik de gegevens van de factuur.

Paypal 
In de bevestigings e-mail wordt aangegeven dat het verschuldigde bedrag door ons is ontvangen via PayPal. Vervolgens wordt vermeld dat wij uw bestelling in behandeling nemen en dat de bestelling verzonden wordt. Zodra de bestelling door ons is verzonden, krijgt u hiervan per e-mail bericht.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »