Over onsOver ons, Slipperwereld

Het team van Slipperwereld bestaat uit een enthousiast team dat vol energie de zomer voor u zo aangenaam mogelijk wil maken. Uiteraard op stoere slippers in vele modieuze merken, kleuren en modellen of op praktische waterschoenen voor op het (kiezel)strand en of de hete vloer bij het zwembad. Wij houden ontzettend veel van de zon, maar zijn ons ook bewust van de gevaren van de zon. Daarvoor hebben wij dan ook speciale UV (zwem)kleding en hippe hoedjes in ons assortiment, zodat ook u goed beschermt van de zon kunt genieten. 

In de winter zijn wij u via Winter-Wereld ook graag van dienst met de originele Spaanse sloffen, mutsen, sjaals en wanten. Ook mogen de gekke wintergadgets en de sleetjes niet vergeten worden.

Kortom een gezellige webshop voor zowel de zomer als de winter (en de seizoenen er tussenin… ;-)).

Wij gaan voor kwaliteit op alle vlakken en zullen eventuele vragen, te stellen via de mail: [email protected], binnen 24 uur (op werkdagen) beantwoorden.. Wilt u daar niet op wachten? Bel dan naar 026-7620805 voor direct contact. Als we even niet bereikbaar zijn spreek dan de voicemail in, wij bellen u zo snel mogelijk terug…. 

Wij wensen u altijd een prachtige zomer, herfst, winter en lente toe….. 
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »