Ocean Sole Savanne set medium

Voor wie niet kan kiezen tussen de Olifant en Giraffe of voor wie er gewoon twee wil hebben, is er de Savanne set voor een aantrekkelijke prijs!
Merk: Ocean Sole Meer Ocean Sole
Artikelnummer:OS08
€54,95 Incl. btw
Levertijd: (tijdelijk) uitverkocht

Helaas, dit beeldje is op dit moment uitverkocht. De kunstenaren van Ocean Sole zijn druk aan het werk, vanaf 20 april zijn deze beelden weer beschikbaar. Een beeldje reserveren? Dat kan uiteraard, stuur een e-mail naar info@slipperwereld.nl.  


Voor wie niet kan kiezen tussen de Olifant en Giraffe of voor wie er gewoon twee wil hebben, is er de Savanne set voor een aantrekkelijke prijs! De Savanne set bestaat uit de twee populairste Ocean Sole dieren: De medium Giraffe en de Medium Olifant. 

Afmetingen:
Olifant circa 25 x 11 x 14 cm
Giraffe circa 11 x 6 x 29 cm

Alle slipperbeelden van Ocean Sole zijn met de hand gemaakt en dus uniek. Uw uiteindelijke Ocean Sole beeld zal vergelijkbaar zijn met het afgebeelde beeld, alleen dan in zijn eigen one of a kind kleurenpatroon. Bij uw bestelling kunt u in het opmerkingen veld een voorkeur voor kleuren (overwegend blauw of rood) opgeven en wij doen ons uiterste best hieraan te voldoen.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »