Ocean Sole Neushoorn large

Dit imposante beeld van de neushoorn weerspiegeld de kracht van dit dier.
Merk: Ocean Sole Meer Ocean Sole
Artikelnummer:OS10
€270,00 Incl. btw
Levertijd: (tijdelijk) uitverkocht

Helaas, dit beeldje is op dit moment uitverkocht. De kunstenaren van Ocean Sole zijn druk aan het werk, vanaf 20 april zijn deze beelden weer beschikbaar. Een beeldje reserveren? Dat kan uiteraard, stuur een e-mail naar info@slipperwereld.nl.  


Dit imposante beeld van de neushoorn weerspiegeld de krant van dit dier. Hij is het op één-na-grootste landdier en kan met zijn 3000 kilo net zo hard lopen als een paard. De hoorn van de neushoorn groeit elk jaar met ongeveer 7 cm, maar sluit uiteraard ook. De kromme, maar puntige vorm onstaat door het schuren langs bomen en het wroeten in de aarde. De kunstenaren hebben deze kromme vorm zo goed mogelijk proberen na te maken.

Afmetingen:
afmeting Neushoorn circa  52 x 21 x 33 cm

Alle slipperbeelden van Ocean Sole zijn met de hand gemaakt en dus uniek. Uw uiteindelijke Ocean Sole beeld zal vergelijkbaar zijn met het afgebeelde beeld, alleen dan in zijn eigen one of a kind kleurenpatroon. Bij uw bestelling kunt u in het opmerkingen veld een voorkeur voor kleuren (overwegend blauw of rood) opgeven en wij doen ons uiterste best hieraan te voldoen.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »