Vakantie winnen 2016

Vakantie winnen bij Slipperwereld
Slipperwereld verloot in samenwerking met Low budget vakantiewoning Zorge een geweldig weekend/midweek voor maximaal 5 personen in Zorge (DLD)!!!  WINNEN??? Lees snel verder…

Plaats tussen 1 juni 2016 en 31 augustus 2016 een bestelling in de webshop van Slipperwereld (www.slipperwereld.nl) met een minimale bestelwaarde van € 25,00 incl. BTW en maak automatisch kans op deze fantastische prijs. 


Voorwaarden:

 • Minimale orderwaarde € 25,00 incl. BTW en u dingt automatisch mee, hier hoeft u niets extra’s voor te doen.
 • Indien u niet mee wilt dingen naar deze prijs, kunt u dit kenbaar maken in het opmerkingen veld tijdens het bestelproces of door een e-mail te sturen naar info@slipperwereld.nl.
 • Eventuele retour gezonden producten worden van de orderwaarde afgetrokken. Blijft u boven de minimale orderwaarde gesteld in deze voorwaarden, dan dingt u nog steeds mee voor het weekend/midweek weg. Komt u onder de minimale orderwaarde dan komt uw kans te vervallen.
 • Uw lotnummer is uw ordernummer van uw bestelling, waarmee u automatisch meedingt naar de prijs, mits u aan de voorwaarden voldoet/blijft voldoen.
 • De winnaar krijgt begin september persoonlijk bericht en wordt tevens bekend gemaakt op de website en in de sociale media.
 • De prijs is niet in te wisselen voor geld of een andere prijs.
 • De prijs is persoonsgebonden en dient door de winnaar geboekt te worden.
 • Midweek of weekend is te boeken in overleg met pandeigenaar te boeken (op basis van beschikbaarheid) tot en met 1 maand na bekendmaking van de winnaar en het weekend/midweek (maximaal 5 personen) moet worden afgenomen voor 2 juli 2017. Indien u voor deze datum niet geboekt heeft komt de prijs te vervallen.
 • U wint alleen de huurprijs voor het weekend/midweek. Eventuele extra kosten (zoals toeristenbelasting, eindschoonmaak, borg (welke u retour krijgt), etc.)  zijn voor rekening van de winnaar.  Deze kosten kunt u terugvinden op Low budget vakantiewoning Zorge (https://sites.google.com/site/vakantiewoningzorge/).
 • Slipperwereld (Firando BV) en Low budget vakantiewoning Zorge (verder te noemen organisatoren) zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) een actie. Druk, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen Organisatoren niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Organisatoren in het leven roepen. Organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten. Organisatoren zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.
 • Bij calamiteiten als brand, overstromingen, faillissement van pandeigenaar, etc. kan Slipperwereld (Firando BV) niet verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld.
 • Organisatoren behouden zich het recht voor om in geval van overmacht de actie op elk gewenst tijdstip op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van deze prijs. Onder overmacht wordt onder andere begrepen de faillietverklaring van de leverancier van een prijs of de aanvraag van surseance van betaling door deze leverancier en/of sponsor.

Extra kans maken?

 • Like de facebookpagina van Slipperwereld (www.facebook.com/slipperwereld) (1 extra winkans)
 • Like de facebookpagina van Low budget vakantiewoning Zorge (https://www.facebook.com/Zorgenl/?pnref=story) (1 extra winkans)


Vragen?
Mail ze naar info@slipperwereld.nl

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »